Welke brandstof een voertuig ook nodig heeft, hij is straks verkrijgbaar bij het meest uitgebreide multifuel tankstation van Nederland aan de A28, afslag 28 net boven Hoogeveen bij Pesse. Green Planet bouwt het bestaande multifuel tankstation de komende tijd uit tot een voorziening waar alle beschikbare fossiele en hernieuwbare brandstoffen getankt en geladen kunnen worden. Van HVO-diesel (synthetische diesel), via een reeks aan biobrandstoffen tot verschillende soorten gas, inclusief waterstof en een supersnellader voor elektrische voertuigen.

Green Planet 2.0 realiseert met de vernieuwingen in de Dutch TechZone het meest veelzijdige tankstation van Nederland en omgeving. De uitbreidingsplannen werden toegelicht tijdens een symposium over waterstof als brandstof voor het wegverkeer van de toekomst, in het gebouw van TVM verzekeringen in Hoogeveen.
Het project bij het geheel duurzaam uitgevoerde en architectonisch bijzonder vormgegeven tankstation met horeca en vergaderfaciliteiten, wordt door verschillende partijen ondersteund en moet in 2019 gerealiseerd zijn

Klik hier voor de presentatie van Green Planet in PdF